Loading video...

DVI Energi

Whitepaper

DVI Energi leverer varmepumper til erhverv og private i hele landet med en ambition om at gøre Danmark grønnere. De får budskabet ud til leverandørerne både via digitalt og trykt materiale.

Med dette whitepaper (som er en uddybende rapport af et produkt - man kunne også kalde det en brochure) ville DVI forklare installatører rundt om i landet hvorfor et samarbejde med dem ville være en fordel og hvad deres primære produkt, varmepumpen, giver af fordele for den enkelte forbruger.

I samarbejde med webbureauet, Dotmore, producerer vi alt fra trykt materiale til diverse digitale, grafiske løsninger.

DVI Energi har fået udarbejdet en designmanual, som vi med al respekt følger for at opretholde et professionelt udtryk. Da vi selv har sat designmanualer op for kunder, ved vi hvor vigtigt det er at følge disse manualer til punkt og prikke, så man ikke bliver i tvivl om hvem afsenderen er.

Vi ser ikke andre grafiske virksomheder som konkurrenter - vi ser dem som inspirationskilder og indgår gerne samarbejder med disse, da vi kun ønsker det bedste resultat for vores kunder.

Det har vi gjort

Vi har sat os ind i kundens designmanual, så vi skaber "den røde tråd" på tværs af de materialer, vi udarbejder, så det er tydeligt at det er DVI Energi, der er afsenderen.
Vi har inddelt siderne, så de er sat op i bedste grafiske stil. Vi går altid ind og ser på den tilsendte tekstmængde og vurderer hvor mange sider der skal til, for at det trykte medie bliver sat op, så alt indhold er læsevenligt og overskueligt.
Ved afsendelse af en korrekturfil bliver det altid uddybet hvorfor vi har gjort, som vi har gjort. Det er ikke altid at man forstår en grafikers tanker, og det har vi dyb forståelse for. Derfor gør vi vores bedste for at udtrykke vores tanker, så andre kan forstå vores valg.

Vi har også hjulpet ...

2M Carnitech

Motion Graphic

2M Carnitech har skiftet navn, og det ville kunden gerne fortælle til sit netværk.

Med en animeret teaser ville det få flere til at stoppe op på LinkedIn og andre sociale medier.

Se case

CarAds.io

Website

CarAds har mere end 10 års erfaring i at hjælpe bilforhandlere med at nå ud til deres kunder ved hjælp af digital markedsføring.

Her har vi hjulpet CarAds med at designe deres nye hjemmeside, så de står ligeså skarpt som deres kunder gør.

Se case